Κάλτσες διαβαθμισμένης συμπίεσης Sanyleg Κλάση 2

Κάλτσες διαβαθμισμένης συμπίεσης Sanyleg Κλάση 2 (23 - 32 mmHg)

T41

Οι θεραπευτικές κάλτσες κλάσης 2 του Ιταλικού οίκου Sanyleg χρησιμεύουν ως συμπλήρωμα της θεραπείας σε περιπτώσεις κιρσών, οιδήματος κάτω άκρων, μετά από κιρσεκτομή ή σκληροθεραπεία. Κατάλληλες για άνδρες και γυναίκες. Με ανοικτό τμήμα στο ύψος των δακτύλων (έξω δάκτυλα) και ειδική θήκη που διευκολύνει την τοποθέτηση της κάλτσας στο πόδι.

 

39,90 €
με ΦΠΑ
Μέγεθος
Ποσότητα
In Stock

Χαρακτηριστικά

  • Διαθέτουν υψηλή διαβαθμισμένη συμπίεση 23 - 32 mmHg (θεραπευτική κλάση 2) και είναι κατάλληλες για πρόληψη θρομβοφλεβίτιδας σε χειρουργημένους και κατακεκλιμένους ασθενείς καθώς και για θεραπευτική χρήση μετά από κιρσεκτομή ή σκληροθεραπεία.
  • Οι κάλτσες φλεβίτιδας είναι κατασκευασμένες από ύφασμα τελευταίας τεχνολογίας που διατηρεί την αποτελεσματικότητά του ακόμα και μετά από μακροχρόνια χρήση.
  • Το ανοικτό τμήμα στο ύψος των δακτύλων είναι ιδανικό για ασθενείς με διαβήτη, τροφικές διαταραχές του δέρματος καθώς και σε περίπτωση βλαισού μεγάλου δακτύλου (Hallux Valgus).
  • Διαθέτουν ειδική θήκη η οποία διευκολύνει την τοποθέτηση της κάλτσας στο πόδι.
  • Διατίθενται σε χρώμα του δέρματος (μπεζ) και είναι κατάλληλες για γυναίκες και άνδρες.

 

Υπολογισμός μεγέθους

1) Μετρήστε την περίμετρο του αστραγάλου στο στενότερο σημείο του, περίπου 3 cm πάνω από τα σφυρά (μέτρηση Α). Το σημείο αυτό είναι το σημείο που πρέπει να υπάρχει η μεγαλύτερη συμπίεση και για αυτό αποτελεί και την πλέον βασική μέτρηση.
2) Μετρήστε την περίμετρο 3 cm κάτω από την άρθρωση του γόνατος (μέτρηση Β).

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Η μέτρηση καλό είναι να γίνεται τις πρωϊνές ώρες όταν τα πόδια δεν είναι ακόμη πρησμένα από την ορθοστασία.

ΜΕΤΡΗΣΗ ΚΑΛΤΣΑΣ ΔΙΑΒΑΘΜΙΣΜΕΝΗΣ ΣΥΜΠΙΕΣΗΣ SANYLEG

Μέγεθος

Μέτρηση A

Μέτρηση B

Small

20 - 22

30 – 35

Medium

22 - 24

33 - 38

Large

24 - 27

35 - 40

X Large

27 - 30

38 - 43

XX Large

30 - 33

41 - 47

 

Εάν έχετε απορίες σχετικά με τον υπολογισμό μεγέθους παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο 2310 414060 (δείτε το ωράριο λειτουργίας της Promed) για να λάβετε πληροφορίες από το ειδικευμένο προσωπικό μας.

 

T41

Εγγραφή νέου λογαριασμού